3 Æg, M/L
150 g Sukker
1 tsk Vaniljepasta, eller 1 vaniljestang
60 g Kartoffelmel
80 g Kagemel
40 g Mandler, hakket fint
1 tsk Bagepulver
1
Pisk æg, sukker og vanilje lyst og luftigt ca. 5 min. Kartoffelmel, mel og bagepulver sies sammen. Mandlerne hakkes i minihakker eller men en kniv. Vend mel og mandler i æggemassen. Hæld dejen i en springform på 23 cm hvor bunden er dækket med bagepapir. Bages i ca. 25-30 min ved 190 gr. Varmluft.
2
Når bunden er helt afkølet skæres den op i 3 lige tykke bunde
Ingredienser
3 Æg, M/L
150 g Sukker
1 tsk Vaniljepasta, eller 1 vaniljestang
60 g Kartoffelmel
80 g Kagemel
40 g Mandler, hakket fint
1 tsk Bagepulver
(Besøgt 198 gange, 1 besøg i dag)