Mandelbunde

ForfatterBülowKategori
Portioner1 portion
 3 Æg, M/L
 150 g Sukker
 1 tsk Vaniljepasta, eller 1 vaniljestang
 60 g Kartoffelmel
 80 g Kagemel
 40 g Mandler, hakket fint
 1 tsk Bagepulver
1

Pisk æg, sukker og vanilje lyst og luftigt ca. 5 min. Kartoffelmel, mel og bagepulver sies sammen. Mandlerne hakkes i minihakker eller men en kniv. Vend mel og mandler i æggemassen. Hæld dejen i en springform på 23 cm hvor bunden er dækket med bagepapir. Bages i ca. 25-30 min ved 190 gr. Varmluft.

2

Når bunden er helt afkølet skæres den op i 3 lige tykke bunde

Ingredienser

 3 Æg, M/L
 150 g Sukker
 1 tsk Vaniljepasta, eller 1 vaniljestang
 60 g Kartoffelmel
 80 g Kagemel
 40 g Mandler, hakket fint
 1 tsk Bagepulver

Directions

1

Pisk æg, sukker og vanilje lyst og luftigt ca. 5 min. Kartoffelmel, mel og bagepulver sies sammen. Mandlerne hakkes i minihakker eller men en kniv. Vend mel og mandler i æggemassen. Hæld dejen i en springform på 23 cm hvor bunden er dækket med bagepapir. Bages i ca. 25-30 min ved 190 gr. Varmluft.

2

Når bunden er helt afkølet skæres den op i 3 lige tykke bunde

Notes

Mandelbunde
(Besøgt 164 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *