Aroniabær sylt

ForfatterBülowKategoriSværhedsgradLet

Aroniasylt
Portioner1 portion
Forberedelse15 minutterTilberedning15 minutterSamlet30 minutter
 1300 g Aroniabær
 2 Citroner, skal og saft
 300 g Rørsukker, økologisk
Så nemt er det....
1

Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.

Aroniasylt

Ingredienser

 1300 g Aroniabær
 2 Citroner, skal og saft
 300 g Rørsukker, økologisk

Directions

Så nemt er det....
1

Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.

Aroniasylt

Notes

Aroniabær sylt
(Besøgt 3.167 gange, 1 besøg i dag)

3 Kommentarer

  1. Christina 20. august 2021 kl. 12:43

    Andre steder siger de aronia bær Aldrig må koges? Hvem skal man tro?

    Svar
    1. Bülow 2. september 2021 kl. 19:14

      Det skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg koger mine forsigtigt med sukker. Og så smager de ok

      Svar
    2. Birgitte 4. august 2023 kl. 13:10

      Aroniabær må gerne koges. Men ved varmbehandling forsvinder antioxidanterne.

      Svar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *