1300 g Aroniabær
2 Citroner, skal og saft
300 g Rørsukker, økologisk
Så nemt er det....
1
Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.
Ingredienser
1300 g Aroniabær
2 Citroner, skal og saft
300 g Rørsukker, økologisk
Directions
Så nemt er det....
1
Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.
Notes
(Besøgt 3.167 gange, 1 besøg i dag)
Andre steder siger de aronia bær Aldrig må koges? Hvem skal man tro?
Det skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg koger mine forsigtigt med sukker. Og så smager de ok
Aroniabær må gerne koges. Men ved varmbehandling forsvinder antioxidanterne.