Makronsandwich

Makronsandwich

Din svigerdatter spørger, om du ikke lige kan tage nogle småkager med til hendes fødselsdag, og det vil du selvfølgelig gerne. ALT for din svigerdatter ❤️ Du har jo altid makroner på lager, og der er vist en rest schweizisksmørcreme i køleskabet. Chokolade er der masser af i skabet. Det bliver alt i alt til: Makronsandwich.

Jeg brugte en schweizisk smørcreme med pistaciesmør, men du kan bruge lige den, du har lyst til. Én med bærpuré er også lækker. Pisk den op, når den har ligget på køkkenbordet i en halv time. Fyld den på en sprøjtepose med en pæn tyl. Sprøjt en god portion på en makron og tryk en anden makron ovenpå. Sæt sandwicherne på køl i 1/2 – 1 time. Temperer chokolade – jeg brugte Callebaut Gold, og dyp halvdelen af sandwichen i chokoladen. Pynt som du har lyst til. Jeg pyntede med Callebaut chocrocks.

Tag kagerne ud af køleskabet en halv time inden de skal serveres (så smørcremen er blød) Velbekomme. Hvis du laver dem – så husk at tagge mig #bulowskokken. Så bliver jeg glad.

OBS : hvis der er chokolade tilbage, må du ikke smide det ud. Det kan jo bruges til f.eks chokoladeboller.

Makronsandwich
(Besøgt 112 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *