Sarah Bernard kager

Sarah Bernard kager med Ruby chokolade

I den hemmelige udfordring i bagedystens andet program, skulle vi lave Sarah Bernard kager. Jeg har lavet maaaange Sarah Bernard kager. Godt nok kun nogle små fine nogen, der kunne fryses ned og tages frem til en særlig lejlighed. Det gik dog ikke så godt i bagedysten. Alt gik galt. Makronerne blev alt for store, cremen skilte, de kandiserede appelsiner brændte på og blev til lava, og chokoladesommerfuglene blev alt for store og brækkede. Men jeg kan faktisk godt lave Sarah Bernard kager. Opskriften kommer her. Man kan vælge at købe makroner, eller bruge min opskrift på hurtige og nemme makroner. Der bliver ca. 15-20 kager, alt efter hvor store makronerne er.


ForfatterBülowKategori, SværhedsgradLet

Portioner30 portioner
Forberedelse5 minutterTilberedning25 minutterSamlet30 minutter

Hurtige makroner
 35 g Æggehvider
 50 g Mandler, hele
 150 g Sukker
30 stk

1

Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn.
Blend mandler til mel i minihakker.
Tilsæt sukker og blend videre. Æggehviderne tilsættes og blend kort til du har en ensartet masse. Fyld massen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille hul og sprøjt ca. 30 små makroner fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk afstand mellem makronerne, da de flyder lidt ud under bagning.
Bag makronerne ca. 25 minutter

Ingredienser

Hurtige makroner
 35 g Æggehvider
 50 g Mandler, hele
 150 g Sukker
30 stk

Directions

1

Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn.
Blend mandler til mel i minihakker.
Tilsæt sukker og blend videre. Æggehviderne tilsættes og blend kort til du har en ensartet masse. Fyld massen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille hul og sprøjt ca. 30 små makroner fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk afstand mellem makronerne, da de flyder lidt ud under bagning.
Bag makronerne ca. 25 minutter

Notes

Makroner

ForfatterBülowKategori, SværhedsgradMiddel

Portioner20 portioner
Forberedelse2 timerTilberedning1 timeSamlet3 timer

Chokoladecreme til Sarah Bernard kager
 75 g Chokolade, callebaut Gold, eller anden god chokolade
 2 dl Fløde
Chokoladeovertræk
 250 g Ruby, callebaut, eller anden god chokolade
 25 g Anden tempereret chokolade til pynt
 20 Makroner, gerne mine hjemmelavede

Chokoladecreme
1

Smelt chokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad
Varm fløden op til lige før kogepunktet. Hæld fløden over chokoladen og rør med en silikonespartel til massen en ensartet og blank. Stil chokoladen på køl med husholdningsfilm ovenpå cremen. Når den er helt kold piskes den op til en smørbar konsistens. Pas på ikke at piske så meget at den skiller. Sprøjt cremen i en top på bunden af makronerne og glat cremen ud med en lille spartel eller en kniv så cremen står som en helt glat top på makronen. Stil makronerne på køl i ca. 30 min.

Chokoladeovertræk og pynt
2

Temperer chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Hæld chokoladen i en kop eller skål der er lidt større end omkredsen af makronerne (der skal være plads til dine fingre og makronen) Dyp den kolde makron med creme i chokoladen, lad den dryppe lidt af inden den vendes og stilles på et bræt.

Pynt
3

Man kan pynte som man vil. F.eks med lidt drys eller guld på toppen. Det skal gøres inden chokoladen størkner. Eller man kan gøre som her på billedet. Tempereret chokolade, f.eks mørk, i en lille pose med et meget lille hul. Sprøjt chokoladen på kagen som på billedet. Måske har du lyst til at lave en lille chokoladesommerfugl?!

Ingredienser

Chokoladecreme til Sarah Bernard kager
 75 g Chokolade, callebaut Gold, eller anden god chokolade
 2 dl Fløde
Chokoladeovertræk
 250 g Ruby, callebaut, eller anden god chokolade
 25 g Anden tempereret chokolade til pynt
 20 Makroner, gerne mine hjemmelavede

Directions

Chokoladecreme
1

Smelt chokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad
Varm fløden op til lige før kogepunktet. Hæld fløden over chokoladen og rør med en silikonespartel til massen en ensartet og blank. Stil chokoladen på køl med husholdningsfilm ovenpå cremen. Når den er helt kold piskes den op til en smørbar konsistens. Pas på ikke at piske så meget at den skiller. Sprøjt cremen i en top på bunden af makronerne og glat cremen ud med en lille spartel eller en kniv så cremen står som en helt glat top på makronen. Stil makronerne på køl i ca. 30 min.

Chokoladeovertræk og pynt
2

Temperer chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Hæld chokoladen i en kop eller skål der er lidt større end omkredsen af makronerne (der skal være plads til dine fingre og makronen) Dyp den kolde makron med creme i chokoladen, lad den dryppe lidt af inden den vendes og stilles på et bræt.

Pynt
3

Man kan pynte som man vil. F.eks med lidt drys eller guld på toppen. Det skal gøres inden chokoladen størkner. Eller man kan gøre som her på billedet. Tempereret chokolade, f.eks mørk, i en lille pose med et meget lille hul. Sprøjt chokoladen på kagen som på billedet. Måske har du lyst til at lave en lille chokoladesommerfugl?!

Notes

Sarah Bernard kager
(Besøgt 625 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *