Makroner

Det behøver ikke være svært at lave sine egne makroner. Denne opskrift er enkel med 3 ingredienser. Det tager fem minutter at tilberede og ca 25 minutter i ovnen. Makronerne bruger jeg til Sarah Bernard kager, gammeldags æblekage eller en lækker rabarber, jordbærdessert med mascarpone.


ForfatterBülowKategori, SværhedsgradLet

Portioner30 portioner
Forberedelse5 minutterTilberedning25 minutterSamlet30 minutter

Hurtige makroner
 35 g Æggehvider
 50 g Mandler, hele
 150 g Sukker
30 stk

1

Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn.
Blend mandler til mel i minihakker.
Tilsæt sukker og blend videre. Æggehviderne tilsættes og blend kort til du har en ensartet masse. Fyld massen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille hul og sprøjt ca. 30 små makroner fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk afstand mellem makronerne, da de flyder lidt ud under bagning.
Bag makronerne ca. 25 minutter

Ingredienser

Hurtige makroner
 35 g Æggehvider
 50 g Mandler, hele
 150 g Sukker
30 stk

Directions

1

Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn.
Blend mandler til mel i minihakker.
Tilsæt sukker og blend videre. Æggehviderne tilsættes og blend kort til du har en ensartet masse. Fyld massen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille hul og sprøjt ca. 30 små makroner fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk afstand mellem makronerne, da de flyder lidt ud under bagning.
Bag makronerne ca. 25 minutter

Notes

Makroner
(Besøgt 522 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *