Det behøver ikke være svært at lave sine egne makroner. Denne opskrift er enkel med 3 ingredienser. Det tager fem minutter at tilberede og ca 25 minutter i ovnen. Makronerne bruger jeg til Sarah Bernard kager, gammeldags æblekage eller en lækker rabarber, jordbærdessert med mascarpone.
Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn.
Blend mandler til mel i minihakker.
Tilsæt sukker og blend videre. Æggehviderne tilsættes og blend kort til du har en ensartet masse. Fyld massen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille hul og sprøjt ca. 30 små makroner fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk afstand mellem makronerne, da de flyder lidt ud under bagning.
Bag makronerne ca. 25 minutter
Ingredienser
Directions
Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn.
Blend mandler til mel i minihakker.
Tilsæt sukker og blend videre. Æggehviderne tilsættes og blend kort til du har en ensartet masse. Fyld massen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille hul og sprøjt ca. 30 små makroner fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk afstand mellem makronerne, da de flyder lidt ud under bagning.
Bag makronerne ca. 25 minutter