Vi har et aroniatræ i haven, og jeg vil jo gerne udnytte så meget jeg kan af vores bær og grøntsager. Med hvad pokker skal man lave af disse flotte mørkerøde og utrolig bitre bær. De skulle jo være meget sunde – hvem vil ikke være sund – men de må helst ikke koges, for så forsvinder det sunde. Så jeg måtte gå lidt på kompromis med det sunde, for i det hele taget at kunne spise dem. Det blev til aroniasylt. Meget lækkert på græsk yoghurt. Der må altså stadig være noget sundt tilbage…..
Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.
Ingredienser
Directions
Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.