Vej sukker af i en gryde. Tilsæt maizenamel. Pisk lidt rundt i det for at fordele melen. Tilsæt lidt af fløden, æggene og pisk lidt i det. Tilsæt resten af fløden og vaniljen og sæt gryden på komfuret ved middelvarme. Rør/pisk hele tiden indtil cremen tykner. Lad cremen boble et par gange inden du hælder cremen over i en skål og dækker den til med husholdningsfilm helt ned på cremen (for at undgå at der dannes kondens)
Køl cremen ned. Den kan herefter bruges som den er eller blandes med flødeskum for en lettere og luftigere creme. Bruges i kager og desserter.
Ingredienser
Directions
Vej sukker af i en gryde. Tilsæt maizenamel. Pisk lidt rundt i det for at fordele melen. Tilsæt lidt af fløden, æggene og pisk lidt i det. Tilsæt resten af fløden og vaniljen og sæt gryden på komfuret ved middelvarme. Rør/pisk hele tiden indtil cremen tykner. Lad cremen boble et par gange inden du hælder cremen over i en skål og dækker den til med husholdningsfilm helt ned på cremen (for at undgå at der dannes kondens)
Køl cremen ned. Den kan herefter bruges som den er eller blandes med flødeskum for en lettere og luftigere creme. Bruges i kager og desserter.