
100 g Smør
70 g brun farin
100 g lys rørsukker
1 spsk mørk sirup
1 smule salt
1 æg, M/L
1 tsk vaniljesukker eller vaniljepasta
250 g kagemel sigtet
½ tsk bagepulver
Dejen
1
Rør smøren blød og glat med håndmixer eller køkkenmaskine. Tilsæt sukker, sirup, salt, æg og vanilje. Sigt mel med bagepulver og rør det hurtigt sammen. Saml dejen på køkkenbordet. Form dejen til 2 pølser 3-4 cm i diameter. Rul pølserne ind i husholdningsfilm og læg dem i halve køkkenrullerør. Stil dem i køleskabet i minimum 1 time.

Bagning
2
Skær pølserne i skiver på ca. 4-5 mm. Læg dem på bageplade med bagepapir.
Bag dem 6-7 minutter ved 225 grader varmluft til de har en gylden kant.
Køl af på bageristen. De bliver først sprøde når de er kolde. Hvis de ikke er helt sprøde - giv den 1/2 - 1 min ekstra i ovnen.

Ingredienser
100 g Smør
70 g brun farin
100 g lys rørsukker
1 spsk mørk sirup
1 smule salt
1 æg, M/L
1 tsk vaniljesukker eller vaniljepasta
250 g kagemel sigtet
½ tsk bagepulver
(Besøgt 449 gange, 1 besøg i dag)