Sarah Bernard kager

ForfatterBülowKategori, SværhedsgradMiddel
Portioner20 portioner
Forberedelse2 timerTilberedning1 timeSamlet3 timer
Chokoladecreme til Sarah Bernard kager
 75 g Chokolade, callebaut Gold, eller anden god chokolade
 2 dl Fløde
Chokoladeovertræk
 250 g Ruby, callebaut, eller anden god chokolade
 25 g Anden tempereret chokolade til pynt
 20 Makroner, gerne mine hjemmelavede
Chokoladecreme
1

Smelt chokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad
Varm fløden op til lige før kogepunktet. Hæld fløden over chokoladen og rør med en silikonespartel til massen en ensartet og blank. Stil chokoladen på køl med husholdningsfilm ovenpå cremen. Når den er helt kold piskes den op til en smørbar konsistens. Pas på ikke at piske så meget at den skiller. Sprøjt cremen i en top på bunden af makronerne og glat cremen ud med en lille spartel eller en kniv så cremen står som en helt glat top på makronen. Stil makronerne på køl i ca. 30 min.

Chokoladeovertræk og pynt
2

Temperer chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Hæld chokoladen i en kop eller skål der er lidt større end omkredsen af makronerne (der skal være plads til dine fingre og makronen) Dyp den kolde makron med creme i chokoladen, lad den dryppe lidt af inden den vendes og stilles på et bræt.

Pynt
3

Man kan pynte som man vil. F.eks med lidt drys eller guld på toppen. Det skal gøres inden chokoladen størkner. Eller man kan gøre som her på billedet. Tempereret chokolade, f.eks mørk, i en lille pose med et meget lille hul. Sprøjt chokoladen på kagen som på billedet. Måske har du lyst til at lave en lille chokoladesommerfugl?!

Ingredienser

Chokoladecreme til Sarah Bernard kager
 75 g Chokolade, callebaut Gold, eller anden god chokolade
 2 dl Fløde
Chokoladeovertræk
 250 g Ruby, callebaut, eller anden god chokolade
 25 g Anden tempereret chokolade til pynt
 20 Makroner, gerne mine hjemmelavede

Directions

Chokoladecreme
1

Smelt chokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad
Varm fløden op til lige før kogepunktet. Hæld fløden over chokoladen og rør med en silikonespartel til massen en ensartet og blank. Stil chokoladen på køl med husholdningsfilm ovenpå cremen. Når den er helt kold piskes den op til en smørbar konsistens. Pas på ikke at piske så meget at den skiller. Sprøjt cremen i en top på bunden af makronerne og glat cremen ud med en lille spartel eller en kniv så cremen står som en helt glat top på makronen. Stil makronerne på køl i ca. 30 min.

Chokoladeovertræk og pynt
2

Temperer chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Hæld chokoladen i en kop eller skål der er lidt større end omkredsen af makronerne (der skal være plads til dine fingre og makronen) Dyp den kolde makron med creme i chokoladen, lad den dryppe lidt af inden den vendes og stilles på et bræt.

Pynt
3

Man kan pynte som man vil. F.eks med lidt drys eller guld på toppen. Det skal gøres inden chokoladen størkner. Eller man kan gøre som her på billedet. Tempereret chokolade, f.eks mørk, i en lille pose med et meget lille hul. Sprøjt chokoladen på kagen som på billedet. Måske har du lyst til at lave en lille chokoladesommerfugl?!

Notes

Sarah Bernard kager
(Besøgt 548 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *