Passionsfrugtganache

ForfatterBülowKategori
Portioner1 portion
 240 g Hvid chokolade
 125 g Passionsfrugtpuré, frossen
 65 g Piskefløde 38%
1

Varm passionsfrugtpuré og fløde op til ca. 80 grader - lige før det begynder at koge. Hæld det over chokoladen. Lad det stå i ca. 1 minut. Rør med en dejskraber i midten af skålen indtil massen er homogen og blank. Stil det i køleskabet i 15 min. Kan evt. Piskes en lille smule. Ikke for meget. Kan bruges som fyld i macarons.

Ingredienser

 240 g Hvid chokolade
 125 g Passionsfrugtpuré, frossen
 65 g Piskefløde 38%

Directions

1

Varm passionsfrugtpuré og fløde op til ca. 80 grader - lige før det begynder at koge. Hæld det over chokoladen. Lad det stå i ca. 1 minut. Rør med en dejskraber i midten af skålen indtil massen er homogen og blank. Stil det i køleskabet i 15 min. Kan evt. Piskes en lille smule. Ikke for meget. Kan bruges som fyld i macarons.

Passionsfrugtganache
(Besøgt 161 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *