240 g Hvid chokolade
125 g Passionsfrugtpuré, frossen
65 g Piskefløde 38%
1
Varm passionsfrugtpuré og fløde op til ca. 80 grader - lige før det begynder at koge. Hæld det over chokoladen. Lad det stå i ca. 1 minut. Rør med en dejskraber i midten af skålen indtil massen er homogen og blank. Stil det i køleskabet i 15 min. Kan evt. Piskes en lille smule. Ikke for meget. Kan bruges som fyld i macarons.
Ingredienser
240 g Hvid chokolade
125 g Passionsfrugtpuré, frossen
65 g Piskefløde 38%
Directions
1
Varm passionsfrugtpuré og fløde op til ca. 80 grader - lige før det begynder at koge. Hæld det over chokoladen. Lad det stå i ca. 1 minut. Rør med en dejskraber i midten af skålen indtil massen er homogen og blank. Stil det i køleskabet i 15 min. Kan evt. Piskes en lille smule. Ikke for meget. Kan bruges som fyld i macarons.
(Besøgt 161 gange, 1 besøg i dag)