Myntesirup

ForfatterBülowKategori, SværhedsgradLet
Myntesirup
Portioner1 portion
Forberedelse10 minutterTilberedning25 minutterSamlet35 minutter
 400 g Mynteblade
 5 dl Vand
 400 g Sukker
 100 g Glucosesirup
 2 tsk Vaniljepasta, eller 1 vaniljestang
 1 Lime, saften
1

Skyld mynten og pil bladene fra.

2

Bland alle ingredienser i en stor gryde, og lad det koge i 15-20 minutter uden låg. Lad det trække og køle lidt ned i ca. 10 minutter. Sigt bladene fra.

3

Hæld siruppen over i skoldede flasker. Jeg lod sigtede det en gang til gennem en lille finmasket sigte, da jeg hældte det på flasker.
Der blev ca. 8 dl. af denne portion
Opbevares i køleskab. Vend flasken inden brug, da den bundfælder lidt.

Ingredienser

 400 g Mynteblade
 5 dl Vand
 400 g Sukker
 100 g Glucosesirup
 2 tsk Vaniljepasta, eller 1 vaniljestang
 1 Lime, saften

Directions

1

Skyld mynten og pil bladene fra.

2

Bland alle ingredienser i en stor gryde, og lad det koge i 15-20 minutter uden låg. Lad det trække og køle lidt ned i ca. 10 minutter. Sigt bladene fra.

3

Hæld siruppen over i skoldede flasker. Jeg lod sigtede det en gang til gennem en lille finmasket sigte, da jeg hældte det på flasker.
Der blev ca. 8 dl. af denne portion
Opbevares i køleskab. Vend flasken inden brug, da den bundfælder lidt.

Notes

Myntesirup
(Besøgt 92 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *