Skyld mynten og pil bladene fra.
Bland alle ingredienser i en stor gryde, og lad det koge i 15-20 minutter uden låg. Lad det trække og køle lidt ned i ca. 10 minutter. Sigt bladene fra.
Hæld siruppen over i skoldede flasker. Jeg lod sigtede det en gang til gennem en lille finmasket sigte, da jeg hældte det på flasker.
Der blev ca. 8 dl. af denne portion
Opbevares i køleskab. Vend flasken inden brug, da den bundfælder lidt.
Ingredienser
Directions
Skyld mynten og pil bladene fra.
Bland alle ingredienser i en stor gryde, og lad det koge i 15-20 minutter uden låg. Lad det trække og køle lidt ned i ca. 10 minutter. Sigt bladene fra.
Hæld siruppen over i skoldede flasker. Jeg lod sigtede det en gang til gennem en lille finmasket sigte, da jeg hældte det på flasker.
Der blev ca. 8 dl. af denne portion
Opbevares i køleskab. Vend flasken inden brug, da den bundfælder lidt.