Damp spinaten i lidt smør med løg i tern indtil vandet er fordampet og smag til med salt og peber. Fordel spinaten i bunden af et ildfast fad.
Puds sener og hinder af mørbraderne og skør dem i ca 4 cm tykke skiver. Stil dem på højkant og bank den let og flade. Drys bøfferne med salt og peber og brun den ved høj varme i smør og olie. Læg dem på spinatbunden.
Steg løgene bløde og gyldne i smør. Fordel dem på bøfferne.
Steg bacon på den samme panden og fordel den på bøfferne.
Steg champignon møre på den samme pande til væsken er fordampet. Skub champignonerne til side og rist tomatpuréen lidt inden fløden tilsættes lidt af gangen. Bland saucen med champignonerne til det er kogt godt sammen. Smag til med salt og peber og hæld det over bøfferne. Riv ost hen over retten og stil fadet i ovnen i ca. 40 min. Ved 200 grader varmluft. Retten er færdig når osten er gylden.
Ingredienser
Directions
Damp spinaten i lidt smør med løg i tern indtil vandet er fordampet og smag til med salt og peber. Fordel spinaten i bunden af et ildfast fad.
Puds sener og hinder af mørbraderne og skør dem i ca 4 cm tykke skiver. Stil dem på højkant og bank den let og flade. Drys bøfferne med salt og peber og brun den ved høj varme i smør og olie. Læg dem på spinatbunden.
Steg løgene bløde og gyldne i smør. Fordel dem på bøfferne.
Steg bacon på den samme panden og fordel den på bøfferne.
Steg champignon møre på den samme pande til væsken er fordampet. Skub champignonerne til side og rist tomatpuréen lidt inden fløden tilsættes lidt af gangen. Bland saucen med champignonerne til det er kogt godt sammen. Smag til med salt og peber og hæld det over bøfferne. Riv ost hen over retten og stil fadet i ovnen i ca. 40 min. Ved 200 grader varmluft. Retten er færdig når osten er gylden.