Skræl citronerne med en grøntsagsskræller og sørg for at det hvide under skrællen ikke kommer med.
Blanchér citronskallerne i lidt vand i en gryde i 25 sekunder - hæld dem i en sigte og skyl dem i koldt vand. Gentag 7 gange.
Hvis du har en Cooker går det hurtigere at få vandet op at koge
Pres citronerne. Mål hvor meget saften vejer og tilsæt dobbelt så meget sukker. Mine 4 citroner gav 160 gram saft, så jeg skulle bruge 320 gram sukker.
Kog saft og sukker op til sukkeret er smeltet.
Blend sukker/ citronlagen sammen med citronskallerne i 5-7 min. Køl lidt af.
Hæld siruppen i en skoldet / ren flaske. Jeg brugte en plastikflaske med lille tud. Opbevar siruppen i køleskabet. Ryst flasken inden brug.
Denne portion gav 400 ml.
Ingredienser
Directions
Skræl citronerne med en grøntsagsskræller og sørg for at det hvide under skrællen ikke kommer med.
Blanchér citronskallerne i lidt vand i en gryde i 25 sekunder - hæld dem i en sigte og skyl dem i koldt vand. Gentag 7 gange.
Hvis du har en Cooker går det hurtigere at få vandet op at koge
Pres citronerne. Mål hvor meget saften vejer og tilsæt dobbelt så meget sukker. Mine 4 citroner gav 160 gram saft, så jeg skulle bruge 320 gram sukker.
Kog saft og sukker op til sukkeret er smeltet.
Blend sukker/ citronlagen sammen med citronskallerne i 5-7 min. Køl lidt af.
Hæld siruppen i en skoldet / ren flaske. Jeg brugte en plastikflaske med lille tud. Opbevar siruppen i køleskabet. Ryst flasken inden brug.
Denne portion gav 400 ml.