Pisk æg og sukker lys og luftig ca 5 min. Tilsæt vanilje. Sigt kartoffelmel, kakao, kagemel og bagepulver sammen og bland det i æggesnapsen. Hak chokoladen og bland det i dejen. Tilsidst røres det kogende vand hurtigt i delen. Hæld den i en en springform med bagepapir i bunden. Bag bunden i 25-30 min ved 180 grader varmluft
Når bunden er kølet helt ned skæres den i 3 bunde
Ingredienser
Directions
Pisk æg og sukker lys og luftig ca 5 min. Tilsæt vanilje. Sigt kartoffelmel, kakao, kagemel og bagepulver sammen og bland det i æggesnapsen. Hak chokoladen og bland det i dejen. Tilsidst røres det kogende vand hurtigt i delen. Hæld den i en en springform med bagepapir i bunden. Bag bunden i 25-30 min ved 180 grader varmluft
Når bunden er kølet helt ned skæres den i 3 bunde