3 Æg
150 g Sukker
1 tsk Vaniljepasta
100 g Kartoffelmel
150 g Kagemel
2 tsk Bagepulver
30 g God kvalitet kakao, f.eks callebaut
50 g Hakket mørk chokolade
1,50 dl Kogende vand
1
Pisk æg og sukker lys og luftig ca 5 min. Tilsæt vanilje. Sigt kartoffelmel, kakao, kagemel og bagepulver sammen og bland det i æggesnapsen. Hak chokoladen og bland det i dejen. Tilsidst røres det kogende vand hurtigt i delen. Hæld den i en en springform med bagepapir i bunden. Bag bunden i 25-30 min ved 180 grader varmluft
2
Når bunden er kølet helt ned skæres den i 3 bunde

Ingredienser
3 Æg
150 g Sukker
1 tsk Vaniljepasta
100 g Kartoffelmel
150 g Kagemel
2 tsk Bagepulver
30 g God kvalitet kakao, f.eks callebaut
50 g Hakket mørk chokolade
1,50 dl Kogende vand
(Besøgt 334 gange, 1 besøg i dag)