Chokolade lagkagebunde

ForfatterBülowKategoriSværhedsgradLet
Portioner1 portion
Forberedelse15 minutterTilberedning30 minutterSamlet45 minutter
 3 Æg
 150 g Sukker
 1 tsk Vaniljepasta
 100 g Kartoffelmel
 150 g Kagemel
 2 tsk Bagepulver
 30 g God kvalitet kakao, f.eks callebaut
 50 g Hakket mørk chokolade
 1,50 dl Kogende vand
1

Pisk æg og sukker lys og luftig ca 5 min. Tilsæt vanilje. Sigt kartoffelmel, kakao, kagemel og bagepulver sammen og bland det i æggesnapsen. Hak chokoladen og bland det i dejen. Tilsidst røres det kogende vand hurtigt i delen. Hæld den i en en springform med bagepapir i bunden. Bag bunden i 25-30 min ved 180 grader varmluft

2

Når bunden er kølet helt ned skæres den i 3 bunde

Chokoladelagkagebunde

Ingredienser

 3 Æg
 150 g Sukker
 1 tsk Vaniljepasta
 100 g Kartoffelmel
 150 g Kagemel
 2 tsk Bagepulver
 30 g God kvalitet kakao, f.eks callebaut
 50 g Hakket mørk chokolade
 1,50 dl Kogende vand

Directions

1

Pisk æg og sukker lys og luftig ca 5 min. Tilsæt vanilje. Sigt kartoffelmel, kakao, kagemel og bagepulver sammen og bland det i æggesnapsen. Hak chokoladen og bland det i dejen. Tilsidst røres det kogende vand hurtigt i delen. Hæld den i en en springform med bagepapir i bunden. Bag bunden i 25-30 min ved 180 grader varmluft

2

Når bunden er kølet helt ned skæres den i 3 bunde

Chokoladelagkagebunde

Notes

Chokolade lagkagebunde
(Besøgt 314 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *