Aroniabær

Vi har et aroniatræ i haven, og jeg vil jo gerne udnytte så meget jeg kan af vores bær og grøntsager. Med hvad pokker skal man lave af disse flotte mørkerøde og utrolig bitre bær. De skulle jo være meget sunde – hvem vil ikke være sund – men de må helst ikke koges, for så forsvinder det sunde. Så jeg måtte gå lidt på kompromis med det sunde, for i det hele taget at kunne spise dem. Det blev til aroniasylt. Meget lækkert på græsk yoghurt. Der må altså stadig være noget sundt tilbage…..

ForfatterBülowKategoriSværhedsgradLet

Aroniasylt

Portioner1 portion
Forberedelse15 minutterTilberedning15 minutterSamlet30 minutter

 1300 g Aroniabær
 2 Citroner, skal og saft
 300 g Rørsukker, økologisk

Så nemt er det....
1

Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.

Aroniasylt

Ingredienser

 1300 g Aroniabær
 2 Citroner, skal og saft
 300 g Rørsukker, økologisk

Directions

Så nemt er det....
1

Skyl bærerne og fjern stilke. Riv citronskal og pres citronen. Kog forsigtigt, ved så svag varme som muligt, bær, citron og sukker op. Kog i 10-15 minutter. Fyld bær og saft i atamonskyllede glas.

Aroniasylt

Notes

Aroniabær sylt
(Besøgt 335 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *