Den store bagedyst 2019 – program 5

Mesterværk program 5

5. Program – der havde temaet Natur, var programmet, hvor jeg måtte forlade Den store bagedyst. Udfordringen var for svær og jeg var alt for ambitiøs i mesterværkskagen, der havde så mange elementer, der ovenikøbet drillede mig og jeg kom desværre ikke i mål. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle forlade programmet. Ventetiden indtil vurdering af mesterværket, og derefter ventetiden indtil vi på rad og række skulle vente på afgørelsen, syntes uendelig. Jeg forsøgte at få styr på mine følelser og talte ned fra 30 bagfra, for ikke at lade tårerne trille. Under interviewene udenfor, hvor tilrettelæggerne stiller spørgsmål om, hvordan jeg synes det var gået, havde jeg det rent forfærdelig, og selv tilrettelæggeren måtte græde lidt med mig. Hold nu op – det er jo bare kage, ville nogen sige. Men det er det altså ikke.
Jeg har mødt mange fantastiske mennesker på min rejse til den store bagedyst. Den opbakning jeg har fået fra venner, bekendte og familie har været fantastisk. Og tak til mine skønne kolleger for at heppe på mig til hvert enkelt program.
Jeg er absolut ikke færdig med at bage, tværtimod. Som jeg nævnte, da jeg forlod teltet, bagte jeg bryllupskager til min søn og svigerdatters bryllup. Der kommer opskrifter på bloggen snart.

Cupcakes med smørblomster
Cupcakes program 5
(Besøgt 490 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *