
Du skal bruge en stor suppegryde.
Skær løg og hvidløg i tern, steg dem klare sammen med safran i olivenolie og smør i 4 - 5 minutter. Rodfrugterne skrælles og skæres i tern - lad dem stege med løgene i yderligere 5 minutter. Rør rundt flere gange så det ikke brænder på. Tilsæt tomatpuré, hvidvin, hakkede tomater, 1 finthakket chili og en hel chili, der er stukket huller i. Tilsæt fiskefonden. Kog suppen op og lad den koge i 20 - 30 minutter til grøntsagerne er møre. Tilsæt fløden og varm suppen igennem. Smag suppen til med salt og peber. Imens skæres fisken i 2 x 2 cm tern. Dræn rejerne. Sænk forsigtigt fisken ned i suppen, der nu kun simrer. Fisken skal kun simrer i 1-2 minutter. Rejerne og de hakkede krydderurter tilsættes.
Server suppen i varme tallerkner med brød til.
Ingredienser
Directions
Du skal bruge en stor suppegryde.
Skær løg og hvidløg i tern, steg dem klare sammen med safran i olivenolie og smør i 4 - 5 minutter. Rodfrugterne skrælles og skæres i tern - lad dem stege med løgene i yderligere 5 minutter. Rør rundt flere gange så det ikke brænder på. Tilsæt tomatpuré, hvidvin, hakkede tomater, 1 finthakket chili og en hel chili, der er stukket huller i. Tilsæt fiskefonden. Kog suppen op og lad den koge i 20 - 30 minutter til grøntsagerne er møre. Tilsæt fløden og varm suppen igennem. Smag suppen til med salt og peber. Imens skæres fisken i 2 x 2 cm tern. Dræn rejerne. Sænk forsigtigt fisken ned i suppen, der nu kun simrer. Fisken skal kun simrer i 1-2 minutter. Rejerne og de hakkede krydderurter tilsættes.
Server suppen i varme tallerkner med brød til.