Pres appelsiner og citron. Mål væsken af så det passer med sukkeret. Lige meget af hver. Skrab skindet af ingefær og skær den i stave. Kom hele baduljen i en gryde og kog ved middelvarme i cirka 20 minutter uden låg.
Tjek tykkelsen af siruppen ved at hælde nogle dråber på en kold tallerken. Vær opmærksom på at siruppen bliver tykkere, når den bliver helt kold. Kog lidt længere, hvis du vil have den mere tyktflydende. Lad det stå ca 15 minutter og køle. Så undgår du at dine flasker sprænger, når du hælder den varme sirup på flasker. Skum eventuelt siruppen inden du sigter og hælder den på skoldede flasker eller glas.
Der bliver ca. 2,5 dl af denne portion.
Ingredienser
Directions
Pres appelsiner og citron. Mål væsken af så det passer med sukkeret. Lige meget af hver. Skrab skindet af ingefær og skær den i stave. Kom hele baduljen i en gryde og kog ved middelvarme i cirka 20 minutter uden låg.
Tjek tykkelsen af siruppen ved at hælde nogle dråber på en kold tallerken. Vær opmærksom på at siruppen bliver tykkere, når den bliver helt kold. Kog lidt længere, hvis du vil have den mere tyktflydende. Lad det stå ca 15 minutter og køle. Så undgår du at dine flasker sprænger, når du hælder den varme sirup på flasker. Skum eventuelt siruppen inden du sigter og hælder den på skoldede flasker eller glas.
Der bliver ca. 2,5 dl af denne portion.